Adres en bereikbaarheid

Verleg je grenzen en kom met de fiets!

Er is een ruime fietsparking. Vestiaire en herbevoorrading kan bij onze buren van Zuiderbad.

Met de auto
(via ingang E)

(gps: ter hoogte van Molenheidebaan 75, Boortmeerbeek)
Neem de autostrade E 19 Brussel-Antwerpen. Aan afrit Zemst rij je eraf. Volg de borden met Bloso-domein Hofstade (Sport Vlaanderen) . Aan de eerste verkeerslichten rij je rechtdoor richting Molenheidebaan. Aan je linkerkant rij je de ingang van Sportimonium in.

Neem de gewestweg N 26 Mechelen-Leuven. Ter hoogte van de pijl Bloso-domein (Sport Vlaanderen) Hofstade (Trianonlaan, later Trianondreef) sla je af. Aan je rechterkant rij je de ingang van Sportimonium in. 

Parking

De parking is het jaar rond betalend: € 5.

Schoolbussen kunnen gratis binnen via de aparte busingang aan de Tervuursesteenweg.

Met de trein

Halte station in Hofstade. Je bevindt je op de Tervuursesteenweg, tegenover de sporthal van Sport Vlaanderen. Hier is een ingang voorzien tot Sport Vlaanderen. Van daaruit is het nog 20 minuten wandelen tot aan het Sportimonium. Voor een gedetailleerd overzicht van het aantal treinen kan je terecht op de site van de NMBS of bel 02 528 28 28. 

Met de Lijnbus

De Lijn halte Hofstade-strand.  Je bevindt je aan de hoofdingang van Sport Vlaanderen. Van daaruit is het nog 20 minuten wandelen tot aan het Sportimonium (volg de pijlen in het domein tot aan het Sportimonium). Klik op De Lijn of bel 070 220 200 voor een gedetailleerd overzicht van het aantal bussen. 

Met de Schoolbus (via ingang C)

Schoolbussen kunnen gratis binnen via de busingang op de Tervuursesteenweg.
Volg de pijlen in het domein tot aan het Sportimonium (1km).