01 jul 2020 tot 31 aug 2020

Vip-vakantie voor leerkrachten 

Een ‘staycation’ dit jaar? Tijd zat om een bezoek te brengen aan het Sportimonium.

  • gratis bezoek: 1 leerkracht + 1 persoon naar keuze: Als leerkracht mag je 1 persoon trakteren op een gratis bezoek aan de Expo Breaking Boundaries

  • Actie uitsluitend geldig op DONDERDAG: De Olympische Spelen van Antwerpen 1920 tot Tokio 2020 op donderdag tijdens de zomervakantie.
  • elke leerkracht ontvangt een goodybag: Met een goodiebag boordevol ideeën en een grote smile ben je klaar voor de volgende schooluitstap.

We geven je graag een woordje uitleg over onze educatieve pakketten: ‘Ga voor Goud’ , 'Olympisch topteam' of 'Olympische stellingenstrijd'. Maar het zelf met jouw team beleven is zo veel leuker. 

Honderd jaar geleden organiseerde Antwerpen de Olympische Spelen. Het was de enige keer dat die Spelen in België plaatsvonden. De eerste keer dat de olympische vlag gehesen werd en de eerste keer dat de olympische eed uitgesproken werd. Kom alles te weten over de strafste records, de markantste sportfiguren en de grootste doorbraken.

Drankje achteraf?
Rol nadien je strandlaken uit op het strand of geniet van een verfrissing bij Zuiderbad
Reserveer je plaats op voorhand en hou onze website in de gaten met betrekking tot Covid-19 maatregelen.

De Mechelse Musea (Speelgoedmuseum, Sportimonium, Kazerne Dossin en Hof van Busleyden) zorgen ervoor dat de vakantie een feest wordt voor de leerkrachten. Neem deel aan de wedstrijd in één van de musea en maak kans op een gratis museumbezoek voor jouw klas!