08 aug 2017

Openluchtfilm: La la land

  • affiche la la land

Dansen en zingen onder de sterren? Laat je meeslepen met de schitterende film LA LA LAND! Geniet van deze ode aan de klassiek musical, in openlucht - bij de inkom van het Sportimonium.

Regie: Damien Chazelle | Cast: Ryan Gosling (Sebastian Wilder), Emma Stone (Mia Dolan), John Legend (Keith), Rosemarie DeWitt (Laura Wilder), J.K. Simmons (Bill), e.a. | Speelduur: 128 minuten | Jaar: 2016. Trailer

Zemst onder de sterren’ is een initiatief van de cultuurdienst Zemst. Tijdens de zomervakantie kan je elke dinsdagavond gratis naar de film in openlucht. De programmatie van de films en alle locaties vind je op www.zemst.be.

Een lekker wijntje, pintje, …. is vanaf 20u30 verkrijgbaar aan de gelegenheidsbar ten voordele van Villa Clementina. Dit kinderdagverblijf, gelegen in Zemst, verzorgt de opvang van jonge kinderen met én zonder beperking.

Waar: Sportimonium (bij slecht weer gaat de film door in de Conferentiezaal van Het Sportimonium deze plaatsen zijn beperkt tot 80 personen).
Prijs: gratis
Wanneer: dinsdag 08 augustus 2017: Bar 20u30 – film 21u30 – speelduur 128 minuten.

Hou het sportief en kom met de fiets of te voet naar het Sportimonium. De toegang voor voetgangers en fietsers blijft open tot 23u. Het Sport Vlaanderen – domein Hofstade is met de auto toegankelijk, via de hoofdingang tot 21u00. Parking: €3.